Asia House er tilbage i bybilledet.
Indtil 2012 lå Asia House på hjørnet af Klostervej og Østre Stationsvej – i de seneste mange år med Mo Vicha Enevold Sørensen som daglig leder og køkkenchefen med sans for de rigtige krydderier. Nu er thai-restauranten genåbnet – i meget lille udgave – på adressen Vindegade 71. Men dugten fra krydderierne er den samme autentiske.
Asia House var i mange år et af Odenses få originale bud på Østens gastronomi. Pikante thai-retter tilberedt fra bunden.
Mo var 2. generations ejer af det landskendte spisehus, Asia House på Østre Stationsvej, som iøvrigt også var Skandinaviens første thai-restaurant. Så han har stolte historiske traditioner at leve op til.
Grundet flere omstændigeder valgte Mo at lukke sin populære restaurant og tog derpå en tænkepause. I et par år arbejdede han blandt andet med “lidt mad til selskaber ud af huset”, indtil han blev headhuntet som køkkenchef til den nyåbnede takeaway-butik Wokkabox på Skibhusvej – med thai street food på kortet. Senere personificerede han køkkenet i restaurant-satsningen Phi Mo i Vestergade. Opkaldt efter netop Mo.

Mo er klar til at skrive et nyt kapitel i sit livs eventyr – her foran sin ny butik i Vindegade. (Privatfoto: Lånt fra facebook)
Lige henne om hjørnet
Ikke engang 300 meter fra det kendte hjørne på Østre Stationsvej, begynder Mo-familien nu et helt nyt kulinarisk eventyr – med Mo som daglig leder, vært og køkkenchef i sit eget lille spisehus.
“En drøm er gået i opfyldelse”, siger Mo Vich Enevold Sørensen, 57, født og opvokset i Thailand, uddannede sig på kokkeskole i Bangkok, hvor han blandt andet var ansat på Oriental Hotel.
Han kom dog allerede til Odense i 1972 – og siden var han en del af familien, som i sin tid drev Asia House.
Konceptet i den nye udgave af Asia House er take away og catering – samt et lille hyggeligt spisehus med begrænset antal siddepladser.
Seneste kommentarer