By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Rygtet har svirret et stykke tid – både i Svendborg og i Odense.
Nu er det ganske vist.
Kong Volmer udvider sit kulinariske kongerige mod syd.
Efter tolv forrygende år i Brands Passage som frokostrestaurant med fokus på det kongelige danske smørrebrød, realiserer  restauratør David Levy Nielsen nu en gammel drøm om at åbne en Kong Volmer-restaurant med samme velkendte koncept “et eller andet sted på Fyn, hvor man værdsætter klassisk smørrebrød af høj kvalitet”.

Efter 12 år med frokostrestaurant i Brandts Passage åbner restauratør David Levy Nielsen nu en konge-filial midt i Svendborg med sin køkkenchef og næstkommanderende Mikkel Boe Petersen som partner og restauratør: Privatfoto: Mathias.

Efter at have undersøgt markedet, var David Levy Nielsen og hans makker, køkkenchef og næstkommenderende Mikkel Boe Petersen, 30, enige om, at det skal være Svendborg, som fremover får glæde af det gode smørrebrød.
Efter ni års samarbejde i passagen skal smørrebrødskokken Mikkel Boe nu stå på egne ben – på adressen Møllergade 2 i hjertet af Svendborg.
“Den udfordring glæder jeg mig helt vildt til at arbejde med og udvikle og tilmed i en fantastisk spændnede by”, siger han.
“Jeg er overbevist om, at Mikkel Boe som partner og restauratør, er den helt perfekte mand til at drive “Kong Volmer” i den syddanske hovedstad”, siger David Levy Nielsen.

Klar til åbning “omkring november”
På et nærmest jublende Facebook-opslag slår David Levy Nielsen, fast, at hvis alt går vel, så kan Kong Volmer slå dørene op omkring november… – altså kan kongen få del af julefrokosterne i byen med de mange spisesteder.
Restauranten rykker ind på lejemålet, som senest husede Økocafeteriet, der gik konkurs. Håndværkerne arbejder på højtryk for at bygge gæstetoiletter samt personalefaciliteter.

 

Related Posts

Mens Anders W. Berthelsen, 67, læste dansk og engelsk sidst i 70’erne og først 80’erne på Odense...

Det smukke historiske skib – kan nu hvile ud i vinterhi bag nogle buske. Foto Emil Andresen Den...

Nu, hvor håbefulde julefrokost-arrangører så småt er ved at indse, at den festlige tradition fejres...