By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Nu, hvor håbefulde julefrokost-arrangører så småt er ved at indse, at den festlige tradition fejres med lavt #meToo-blus på komfuret, så kommer der heldigvis en frostklar julehilsen fra den gamle baggård, fra Teater 95B, hvor der for syvende gang bydes på pikant julemenu med passende dele knus, knas og intriger med afstand og sprød svær – samt lidt til gaden og noget til baggården.

Hvad feinschmeckere udi skøre, skønne, skæve juleoverraskelser måske har forudset, så er det igen familien Waldorf, der må stå for. Denne gang afsløres uopdagede sider fra slægtsbogens pinlige kapitler om Waldorf – det viser sig igen, der er mere knas i familien, end der er juleglæde.

Teater 95B producerer “Knas i alpehornet” og det er samme hold som hidtil, der kreerer den farefulde tur mod tinderne – fra 3. til 12. december.

Familien Waldorf står i kø for at opføre den 7. juleforestilling – igen uden ret meget jul. Det store spørgsmål er igen. Kommer Waldorf (midten) til at smile.

“Vi tager publikum med på en musikalsk rejse ind i farcens og komikerns land, og jeg kan heldigvis love, at næsten alt går som det plejer, lyder det fra sangfuglen Sara Gadborg, som igen er årets julesild i forrygende selskab med alsidige Tom Due og Kasper Møller, chefen selv, som den herligt ubehjælpsomme verdensmand, hr Waldorf. Kapelmester Anders Møller sender ekvilibristiske rytmer ud i rummet, og instruktionen er igen lagt i Kjeld Høeghs rutinerede hænder. 

Uden at afsløre for meget, så søger holdet op ad de sydtyske alper, tæt ved farcens og komikkens land, Tyrol, og måske lykkes det dem at trutte i alpehornet – uden mundbind og tilmed udelukker Waldorf ikke en vis form for bøvl på bakkerne. Men kommer han til at smile? Premiere i teatret Vestergade 95b torsdag den 3, december kl. 19.30.

 

 

Related Posts

Anna Bruus Christensens fine Ronja i samspil med Skalleper alias Klaus T. Søndergaard – lægger også...

“Jeg glæder mig helt vildt meget til sammen med mine musikere, at være på plakaten ved årets...

Da Lui Larsen en lun juli-dag for godt tre år siden havde besøgt sin ungdoms yndlingsby Paris,...