By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

“Jeg drømmer om en sang” hedder crooneren og sangskriveren Claus Hemplers spritnye udgivelse. Som er lige om hjørnet.

Han har slået denne herlige meddelelse op på sin facebook-væg: “….. så hvorfor laver du egentlig ikke en plade på dansk, Claus!”, har flere jævnligt spurgt mig om igennem de senere år. “Det kan der overhovedet ikke være tale om”, har jeg som oftest svaret. Indtil jeg pludselig, uden at have gjort mig nogen videre strategiske overvejelser, i løbet af en måned havde skrevet en kæmpe bunke sange på dansk. Og nu har jeg så lavet det. Mit første dansksprogede album, som udkommer om en måned”.

Claus Hempler han haft særdeles kompetente musikere med i studiet, hvor en stor del af læsset blev båret af Claus’ gamle Odense-ven, pianisten og komponisten Christoffer Møller, som spiller keyboards, synger kor og arrangerer. Garvede Lars Skjærbæk håndterer ypperligt guitar og bas og de skønne violinister Benedikte Damgaard og Andrea Gyarfas Brahe skaber sammen den norske cellist Live Johansson det bløde melodiske fundament.

Nu håber alle Hempler-fans, og dem er der mange af, at det ikke går som i efteråret, da han landede et vinyl-album, som blev forsinket. Bare en uge – men for mange føltes ugen som et år. Sagde de.

Nu venter først køberne, så anmelderne og så en dansksproget turné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste...

   

Alle tilladelser er hjemme og bestyrelsen har godkendt budgettet, så nu ligger det fast, at “Fame...