By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Komikeren Jacob Taarnhøj er på vej til at få sit tv.gennembrud. Det er lige før verbalekvilibristen med sin helt unikke fortællestil, slår igennem på stand up- og comedy-scenen – og på tv.

“Allerede da Jacob var barn havde han klæbehjerne, men at han skulle komme til at leve af den enorme evne til at huske, kommer alligevel som men overraskelse for os, fortæller faren”, Odense-lægen Palle Tårnhøj – og tilføjer, at sønnen altid har været voldsomt seriøs, ambitiøs og tilmed morsom”.

Jacob Taarnhøj gik på Henriette Hørlück Skole, blev student fra Katedralskole og ville være journalist – og nu er 35 årige Taarnhøj ikker alene københavner, men også på vej til en tårnhøj karriere i en benhård comedy-branche.

Jacob Taarnhøj testede sit turné-show af på Teater 95b.

Jacob Taarnhøj har netop testet sit materiale af på et særdeles medlevende publikum på Teater 95b i Odense og om få dage optager han sit første Comedy Special show til TV2 hos Comedy ZO

Jacob Taarnhøj fik sidste år sit  komiker-gennembrud, da han erobrede titlen som “Årets komikertalent” – i Zulu Comedy Galla. Det blev desuden til en fornem andenplads ved ’DM i stand-up’.

Han eer også klar med sin egen stand-up tv-special, som næste år sendes på TV2.

 

 

Related Posts

“Jeg glæder mig helt vildt meget til sammen med mine musikere, at være på plakaten ved årets...

De er friske, de er fyrige, de er fynske – og så er de frem for alt unge og talentulde, siger...

Hvis ikke Dansktop-lytterne i forvejen vidste hvad en en ægte svampet, snasket brunsviger er, så er...