By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

“Jeg blev vildt glad, overrasket og taknemmelig, da Lars (Arvad, red.), ringede mig op og spurgte om, jeg ville være en del af holdet i sommerrevyen i Odense.  “Den havde jeg slet ikke set komme…”, fortæller Sofie Lassen-Kahlke om den dag i november.
“Jeg sagde vist ikke så meget. Men jeg tænkte, at det ikke er alle beskåret, at de ringes op på den måde. Jeg jo havde været med i CitySingler og det er jo lidt derhenad…  så jo tak Lars. Jeg vil gerne være med…tusinde tak…

“Det er en fantastisk chance, langt om længe at afprøve revyenTilmed sammen med så garvede medspillere, som i dén grad kender revyens sjæl – og jeg kan da godt være sjov. Rigtig sjov endda” siger hun nu fire måneder senere uden at æblekinderne rødmer af den grund.

Revydebutanten mærkede fælles energi
“Vi er så småt gået igang med forberedelserne – og det er skønne mennesker alle sammen​. Allerede da jeg første gang hilste på holdet med Niels Olsen, Thomas Mørk, Vicki Berlin og Lars Arvad, mærkede jeg en fælles ​energi som er årsag til, at jeg for glæder mig helt vildt til at komme i gang”, lyder det tilfreds fra revydebutanten, som kender Vicki Berlin fra CitySingler-turen tilbage i 2010.

“Jeg husker Vicki som et vidunderligt energibundt, der er en Guds gave til revyscenen. Hende glæder jeg mig til at spille sammen med igen”.

“Vicki (Berlin. red.) har et fantastisk komisk talent og er en Guds gave til revyscenen, mener Sofie Lassen-Kahlke. Foto: Sommerrevyen.

Skønne singler som ved alt om revy
Når man er på tur med skønne CitySingler som Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing, der alle kender revy-genrens særlige univers, så lærer man per automatik meget om timing, pikant komik og humor som går lige til bukselinningen.

“Så dér har jeg gået i en god skole”, siger Sofie Lassen-Kahlke, der også fremhæver Trine Gadeberg som den måske største inspirationskilde af alle.

“Trine ved jo alt om revy”, lyder det rosende fra sommerrevyens nye darling, hvis smilende ansigt er kendt fra en række film, tv-shows og musicals, ligesom hun har været vært ved Dansk Melodi Grand Prix og i Live fra Bremen.

 

Elegante Sofie Lassen-Kahlke da hun for fortalte revyens personale og samarbejdspartnere om sit liv og om, hvor meget hun glæder sig til at spille revy. Foto: John Fredy

En alsidig kvinde
“Jeg elsker at synge og danse, ​og​ det håber jeg også, jeg får lov til i Odense – ellers er det jo bare om at springe ud i det​. Jeg hører allerede nu, at de har noget spændende materiale klar til mig. J​eg er mere end parat ​og ​glæder mig”, ​lyder det fra ​den alsidige skuespiller, som især er kendt og elsket for sine​ ​16 film, heraf fem ​i ​”Anja og Viktor” -serien. Alle sammen med Robert Hansen. Sidste år fik hun personlig succes som Anja i musicalen “Kærlighed ved første hik” – også her med sin faste makker Robert Hansen.

At hun ha​r sans for at danse, har masser af rytme i kroppen og et godt benarbejde, beviste Sofie ​Lassen-Kahlke, ​da hun i 2017 blev hele landets tv-kæledække, da hun vandt “Vild med dans” med partneren Michael Olesen.

Ellers er det golfspillet, som har optaget Sofie Lassen-Kahlke. Lige siden hun var ti år, har hun spillet golf – og endda med rigtig gode handicaps.
“Desværre er det ikke blevet så meget golfspil i de senere år. For familien og arbejdet skal jo passes – og det går ud over golfen”, fortalte skuespilleren, da hun forleden deltog i et Netværksarrangement, som sommerrevyen afviklede i restauranten på Odense Eventyr Golf.

“Så hvis jeg ind imellem er lidt fraværende, så er det fordi jeg sender et blik ud på den smukke, kuperede bane”, fortalte hun.

Jurist med blink i øjet
Når Sofie Lassen-Kahlke, der kommer fra en kendt juristfamilie i Hellerup, sætter sig nogle mål, så gør hun alt for at nå dem. Det gælder også i sit liv uden for scenen. I flere år studerede hun jura sideløbende med familielivet og en hektisk film- og teaterkarriere – og i 2016 blev hun færdig som jurist.

“Det er jeg da rigtigt stolt over, siger Sofie Lassen-Kahlke som tilføjer, at hun også kan være et temperamentsfyldt rodehoved – på den gode måde. Og mere bramfri, end de fleste måske forerstiller sig.

Hendes ​ungpigeydre, forførende øjne og æblekinder, ​er årsag til ​at damebladene jævnligt kontakter hende for at “komme helt tæt på fruen og​ ​aflure den søde, uskyldige og pæne pige fra Vild med Dans, lystspil og snart revy, som i virkeligheden ikke alene har blink i øjet, men også en skarp tunge”. Hun er gift med erhvervspiloten Hans Poul Petersen – og hun er mor til Alfred på otte og Agnes, som fylder fem den 12. maj, tre dage efter premieren i Odense.​ Selv fylder ​Sofie Lassen-Kahlke 40 – netop som revyen er overstået.

Related Posts

“Jeg glæder mig helt vildt meget til sammen med mine musikere, at være på plakaten ved årets...

De er friske, de er fyrige, de er fynske – og så er de frem for alt unge og talentulde, siger...

Hvis ikke Dansktop-lytterne i forvejen vidste hvad en en ægte svampet, snasket brunsviger er, så er...