By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Hvis nogle tror, at den 80 meter lange lyskæde på Odeon-facaden ud mod det engang så idylliske H.C. Andersen-kvarter, er hængt op i en festlig anledning, eller om det er en reminiscens fra guirlande-konkurrencen forrige jul, så må de tro om.

Lyskæden, skabt af tusindvis af LED-pærer, er såvidt vides heller ikke hængt op, fordi kultur- og kongreshuset står foran sin to års fødselsdag. Den er der bare – og den er ingen skønheds.åbenbaring. Nærmere malplaceret. på en i forvejen uskøn facade, fortæller flere  naboere – guirlanden lyser af uforklarlige årsager nærmest i én evighed, fra ud på eftermiddagen, om aften og til ud på natten og næste morgen – året rundt. Højest besynderligt, fortælles det.
Som om eventyr-kvarteret ikke er hårdt nok plaget i forvejen – bl.a. af de evigt blinkende højhus-lysreklamer, med lys og farver som i når helt ind i de små stuer i f.eks. Rosengade, Ramsherred og Bangs Boder – og dertil notorisk byggestøj fra HCA Hus-byggepladen, der betegnes som meget lidt eventyrlig.

Related Posts

Det er de mærkeligste ting, man som skriverkarl har ladet sig overtale til. Som nu seancen,...

  Sol sol kom igen,Solen er min bedste ven – igen. Længsel efter forår – og sommer, vi ved den er på...

At den jyske dialekt kan fremme sal​get. Bare du kan takle jysk. Rigtig jysk som en...