By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Laura Kjær, 22 årig odenseaner, (billedet her over) og Lue Støvelbæk, 23 årig skuespillerelev på skuespillerskolen i Odense, er de nye profiler på “Badehotellet” – familien Danmarks mandags-hygge-serie på TV2, som alle elsker, eller elsker at hade. Lue, som spiller Leslie og hans mor i det virkelige liv, Anette Støvelbæk, spiller sammen for første gang. Også hun, som spiller Alice Frigh, blev uddannet på samme skole i Odense – tilbage i 1997.
Laura Kjær afslører talent og karisma som den afdæmpede, tankefulde stuepigen Nana, der gerne roder sig ind i herlige intriger og andre kompliceret sager.
Hun er ikke teaterskole-uddannet, men har gået på HF Flow i Odense, hvor hun kombinerede gymnasiet med teater og gik senere på Rødkilde Teaterhøjskole. Ingen tvivl om, at hendes fornemme præstation vil åbne nogle døre. Karakteren Nana er bærende og det skal snart vise sig, at hun er omdrejningspunktet for en del forfriskende drama og intriger på det hårdt prøvede badehotel.

Laura Kjær har ikke sine teatrale interesser fra fremmende, idet hendes far, Poul Kronborg Kjær, medejer af Copy Shop, Klaregade i Odense, ofte har gjort sig bemærket på de skrå brædder – bl.a. i Skibhus Revyen, hvor han optrådte som en vis Peter Rahbek Juel, endda i hele to numre, så selv borgmesteren var begejstret for at se sig selv i dén udgave. Til gengæld har såvidt vides, hverken faren eller Rahbek Juel besøgt “Badehotellet”. I ihvertfald ikke dér, hvor Nana har sommerjob.

Related Posts

” Vi har ansat stjernedanseren Maxim-Jo Beck McGosh, prisbelønnet og anerkendt danser fra et af...

Når Sara Gadborg i al sin pragt og vælde har kastet juleglans over julefrokostshowet i starten af...