By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Kunsten stiger lystigt i Odense Sommerrevy, fortæller revychefen Lars Arvad, som netop har afsløret et festligt kunstværk, en slags signatur-kunst for revyen, skabt af Odense-kunstneren Rikke Sonne.

Her er så hele billedet – inklusive to lyslevende væsner. “Se det er kunst”, forsøger Sofie Lassen-Kahlke at fortælle sin nye chef, som vist svarer; “Nå’ er det dét…tak”. Foto: John Fredy.

“Vi vil markere os i bylivet med underfundighed, smil og kolorit, så derfor udviklede kreative medarbejdere idéen til kunstværket, som produceres i plakat-størrelse. Jeg er sikker på, at når man ser signatur-plakaten rundt om i byen, så vil man automatisk komme til at tænke på revyen.

“Det er i høj grad en festlig appetitvækker”, mener Arvad.

Finurlige væsener
Det er lykkedes Rikke Sonne med fantasi og indlevelse i det farverige revyunivers at skabe et billede med finurlige væsener, som i øvrigt dukker op i alle hendes værker.

Hun har ladet sig inspirere af de optrædende skuespilleres mangfoldigheder og skævheder, al deres gøgl og fantasi. Værkets lysegrønne bund er inspireret af revyens velkendte farveunivers, Engens græstæppe og Fruens Bøges grønne skov.

Humor, skønhed og gøgl
”Humor, underfundighed, skønhed, overraskelser, forskellighed, gøgl, sjov og dybde i flere lag, går jo fint i tråd med revyskuespillernes karakterer”, mener Rikke Sonne.

Hun fortæller i øvrigt , at det er første gang i karrieren som billedkunstner, at hun har skabt et værk ud fra en skitse, som hun valgte at lave først. Det gjorde hun for at sikre de ønskede detaljer, teltets og revyens identitet.

Rikke Sonne har skabt det skønne revyunivers, der produceres som plakat. Foto Hasse Frimodt.

”Lykken er så, når man som her oplever, at ens drømme og visioner, mere end lever op til forventningerne. Det er jeg utroligt glad for”,  bemærker Rikke Sonne, hvis malerier betegnes som livsbekræftende i al sin skønne naivitet.

Der er solgt over 18.000 billetter
”Billetsalget er rundet over 18.000 og vi er vildt imponeret. Det ligner rekord. Sidste år nåede vi det fornemme tal, da vi i slutningen af april var i færd med at rejse revyteltet ude på Engen, fortæller Lars Arvad, som lige nu er i fuld gang med forberedelserne til sin 11. revy som ansvarshavende chef, kunstnerisk leder og medvirkende skuespiller.

”Rent administrativt er der rigeligt at se til. Den store revyforretning skal holdes i ørene”.

“Jeg er jo med hele vejen rundt, også til de kedelige møder – men jeg vil stadig ikke undvære selv at være med i løjerne på scenen, siger en tilfreds og på alle måder meget lettet Lars Arvad, som i sin tid ”varmede op med syv vinterrevyer på Magasinet” og som nu er i gang med sin fjerde sommerrevy-sæson på Engen i Fruens Bøge.

Der er galla-premiere torsdag den 9. maj.

 

 

 

 

 

Related Posts

Kerteminderne er per tradition et gæstfrit og fornøjeligt folkefærd. Der sker altid noget hyggeligt...

“Det er det værste, der kan ske, at vores elskede eventyrslot og daglige forestillinger forflyttes...

Selvom grevinde Alexandra ikke har kæreste og bor sammen med sønnen Felix i Charlottenlund,. Så hun...