By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

“Nu bliver du som byens førstemand naturligvis den første, som får serveret nyheden, endda sammen med et stykke smukt, gedigen revykunst, lød det fra direktør m.m. Lars Arvad, da han besøgte borgmester Peter Rahbek Juel på rådhuset.

“For det første, er vi nu nået op på fantastiske 22.000 solgte billetter, hvilket vi er jublende lykkelige over, og for det andet så har vi lagt yderligere tre ekstra forestillinger på den i forvejen bugnende revy-kalender. Dermed har vi sat alle tiders billetsalgsrekord. Vi må gøre noget, der er rigtigt”, lød det tilfreds fra Lars Arvad, da han overrakte den unikke plakat, kreeret af Odense-kunstneren Rikke Sonne. Hun har med fantasi og indlevelse i det farverige revyunivers skabt et værk med sine allesteds nærværende finurlige væsener.

“Hvis salget fortsætter i dét tempo, som vi oplever lige nu, så kommer vi til at melde alt udsolgt på Engen”, fortalte Lars Arvad om sin revy, som for alvor er blevet en landskendt mastodont i det fynske kulturliv. 

Datoerne for ekstraforestillingerne er tirsdag den 28. maj, kl. 20, fredag den 31. maj, kl. 15.00 og tirsdag den 4. juni, kl. 20.00. Der er premiere i det smukke revytelt den 9. maj og revyen kører frem til 15. juni

 

Related Posts

“Jeg glæder mig helt vildt meget til sammen med mine musikere, at være på plakaten ved årets...

De er friske, de er fyrige, de er fynske – og så er de frem for alt unge og talentulde, siger...

Hvis ikke Dansktop-lytterne i forvejen vidste hvad en en ægte svampet, snasket brunsviger er, så er...