By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

“Vi har lært en masse, af det eventyr. Vi indså heldigvis ret hurtigt i processen, at det ikke kun handlede om at se glade ud og lange øl og spiritus over baren. Vi lærte alt det, man som restauratør også er nødt til at tage sig af. Rengøring, indkøb, det administrative, momsregnskab og den slags tager tid – og tærer på kræfterne”.

Nicolai Lommer er klar i mælet, nu hvor han ser tilbage på sit kiksede halve år som værtshusholder – sammen med ungdomsvennen Rasmus Dolmer.

“Vel har det da ikke været nogen billig fornøjelse, men  vi har givet gode lærepenge – og vi slipper med skindet på næsen – men jeg ville ikke have været oplevelsen foruden. Vi stoppede, da vi indså faren for at blive slidt op i “Majoren”, der er en populær aften- og natbeværtning tæt ved en stor natklub. Vi var fra begyndelsen enige om, at vi ville beholde vores fuldtidsarbejde ved siden af”.

Optimismen var ellers på plads, da den nye værthusejer Nicolai Lommer Larsen for præcist et halvt år siden fortalte blogskriveren, at han og bedstevennen Rasmus Dolmer, var blevet værtshusejere – de havde netop åbnet værtshuset “Majoren” i Overgade i Odense. “Det handler om at servere øl og spiritus og sørge for den gode stemning. Det er aften og nat, men vi er jo unge og friske. Rasmus og jeg tænker ens og er gode til at supplere hinanden. Og det her er jo kun til klokken 2 om natten. Så skal der ryddes op, gøres rent og ordnes regnskab. Detr ved vi. Og så kan vi gå hjem og i seng og slappe af, for at blive klar til næste morgen, hvor vores andet arbejde kalder. Det er da skønt, ikke…”.

“Man har lov til at ha’ et standpunkt til man bliver klogere. Det blev vi… “. Indrømmer de to bonkammerater.

Ny værtshusholder er fundet
TV2-Fyn oplyser at en ny værtshusholder er fundet og at varelager, inventar og lejekontrakt er solgt for nul kroner. Den ny ejer skal dog betale 59.000 kroner i depositum til udlejer. Indtil videre bevarer makkerparret navnet på den nye værtshusholder, som en hemmelighed. Der er tale om en odenseaner.

Rasmus Dolmer arbejder i et supermarked på Sydfyn og Nicolai Lommer driver en sandwich-bar – i Overgade. Det fortsætter de med.

 

Related Posts

ER MAN TIL SØDE SAGER, SÅ TA’ TIL STIGE ForstadsTeatret er det nye navn på et 40 år gammelt teater i...

Jeg husker den så tydelig, den stille middagsstund i starten af november 2006, da jeg kom gående på...

“Havde det ikke været for min skønne datter, Freja-Sofie, så ville jeg ikke have stået her i min...