By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Et par af husets venner, Rasmus Falk og kæresten, Jacqueline Ann Sofie, var på fransk visit i deres gamle kvarter, Overgade, hvor parret boede i OB-tiden.
Traditionen tro, når Falk besøger Odense, så tog han en smart dribling og drejede ind til sin gamle ven, frisøren Ali Celik, som med skarp saks og kreative hænder indfriede kærestens hårrejsende ønske om at forvandle fodbold-stjernens look – med mørke toner og så kort og så elegant, at selv de mest inkarnerede FCK-fans vil få svært ved at genkende idolet, når han vender tilbage til løvernes hule efter landskamppausen. De kender ham bedst med sit lange pjuskede hår – og pandebånd.

Såvel Rasmus som Jacqueline Ann Sofie, som også fik klippet lidt af sine tjavsede lokker, gav udtryk for, at de var aldeles tilfredse med det samlede resultat. Men også med den altid hyggelige snak, de får, når de besøger A-Coiffure og “fodboldeksperten” Ali Celik.

Lørdag arriverer Rasmus Falk til fødebyen, Middelfart, hvor han som knægt legede fodbold med vennen Christian – med efternavnet Eriksen. Her agter han at se sin gamle klub spille mod Hillerød – og måske endnu et stykke opad mod 1. division.

Related Posts

Odense Boldklub har driblet sig til lidt af en genistreg, idet superliga-klubben har sikret sig...

Den uskønne sorte asfalt er langt om længe skrællet af og Overgade ligner sig selv. Og de handlende...

Ikke alt går som ventet. Hverken i H.C. Andersens historier eller byggeriet af super-museet i...