By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Når Sara Gadborg i al sin pragt og vælde har kastet juleglans over julefrokostshowet i starten af december på Odeon, så kan det været, hun sætter sig hen i hjørne backstage og dame-sludrer med Rikke Buch Bendtsen alias Disko Lydia og forsanger i plagiat-party-orkestret Diskofil, som spiller op til julebal i Nisseland. Næste sommer skal de festlige kvinder for første gang stå på samme revyscene – nemlig i Rottefælden.

Og så kan julefrokost-showets mandlige entertainere Lars Arvad og Thomas Mørk passende sætte sig hen i det andet hjørne og lad’ snakken gå om, hvor langt de er kommet med en helt anden fynsk revy – nemlig sommerrevyen på Engen, der bliver deres syvende revy-parløb.

Related Posts

” Vi har ansat stjernedanseren Maxim-Jo Beck McGosh, prisbelønnet og anerkendt danser fra et af...

Laura Kjær, 22 årig odenseaner, (billedet her over) og Lue Støvelbæk, 23 årig skuespillerelev på...