By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

borgkildesblog.dk har de seneste 7-8 måneder kørt på lavt blus. Blogbogstaverne var lagt på hylden, men er nu støvet af og tilbage på tastaturet. Fingrene kan igen danse.

Blogredaktøren har hverken været sjælelig ustabil, fysisk underdrejet, inspireret eller ligeglad. Den helt enkle årsag er derimod, at han – og det er mig – kort efter nytår kom til at sige ja til en tidskrævende opgave; Et bogprojekt om jyske emigranter på Fyn – gennem 125 år. Den bog er netop udkommet på Jydsk Forenings Forlag.

Nu er redaktøren mere end klar til igen at puste nyt liv i den digitale historiebog, som sendes i kredsløb med rum til reflektioner, skæve vinkler og opdateringer fra en farverig og broget hverdag – tilsat passende dosis af konversationer, replikskifter, palaver og samtaler med mennesker på min vej.

De er ikke kedelige, de mennesker, jeg møder. Faktisk ret sjove, de fleste, som tilmed har en historie at fortælle. Historier som skal formidles. Al det og meget mere vil redaktøren rigtig dele med sine venner – og alle de andre.

borgkildesblog.dk er hverken kunst eller forum for debat, polemik og kloge-Åger som ved bedre. Bloggen er et uafhængigt, upolitisk og non-kommercielt hyggehjørne.

Det kan godt være det knirker lidt hist og her, men min lidenskabelige nysgerrighed er intakt. Den går aldrig på pensi0n. Asdrig…

Blogvognen kører igen og blokken er tilbage i inderlommen.

Legepladsen erklæres hermed for genåbnet.

 

 

Related Posts

Odense Boldklub har driblet sig til lidt af en genistreg, idet superliga-klubben har sikret sig...

Den uskønne sorte asfalt er langt om længe skrællet af og Overgade ligner sig selv. Og de handlende...

Ikke alt går som ventet. Hverken i H.C. Andersens historier eller byggeriet af super-museet i...