By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Vicki Berlin afløses af Mette Marckmann i Odense Sommerrevy på Engen.

Revydirektør Lars Arvad beklager på den ene side, at populære Vicki Berlin stopper på grund af filmtilbud fra udlandet, hun ikke kunne sige nej til, men glæder sig samtidigt over, at Mette Marckmann har haft adskillige succeser på en række revyscener. “Hun er sjov, charmerende og erfaren. At Mette er i stand til at hoppe ind og udfylde pladsen, det er ærligt talt lidt af et scoop”, siger direktøren, som tilføjer, at han i flere år har fulgt Mette på teater, revy, kabaret og ikke mindst i TV2’s seersucces Norkraft samt DR’s Forbrydelsen og TAXA.
“Hun har medvirket i et hav af revyer – blandt andet Nykøbing F., Sønderborg og Esbjerg og alle steder betegnes hun som en fantastisk holdspiller. Tilmed synger hun som en drøm, hvilket hun bl.a. beviste i Trille-kabareten. At hun tilmed har det komiske værktøj med i bagagen er  vi lykkeliger over. Så summa summarum, så står vi sjovt nok stadig med et knaldgodt hold og jeg er overbevist om, at vi på mange måder får glæde af  fornyelsen og entusiasmen Mette kommer med”.

Mette Marckmann, kendt fra flere revyer og tv-serier og for sin Trille-kabaret, glæder sig til at blive medlem af revyfamilien i Odense. Foto. Sommerevyen. 

Mette: Bare det snart var maj
”Ihhh hvor er det vidunderligt, at få lov at være en del af holdet i Odense Sommerrevy. Jeg glæder mig så meget til at give den gas med dygtige og dejlige kolleger midt i skønne Fruens Bøge. Bare det snart var maj…”, siger en glad Mette Marckmann, som netop har spillet julekabaret på Cafe Liva i Nyhavn – iøvrigt sammen med blandt andre sommerevyens kapelmester Morten Wedendahl – og gemalen, skuespilleren m.m. Jacob Morild.

Herefter bliver skuespillerholdet 2020: Thomas Mørk, Mathilde Passer, Stig Rossen, Mette Marckmann og Lars Arvad him self.

 

 

Related Posts

Odense Boldklub har driblet sig til lidt af en genistreg, idet superliga-klubben har sikret sig...

Den uskønne sorte asfalt er langt om længe skrællet af og Overgade ligner sig selv. Og de handlende...

Ikke alt går som ventet. Hverken i H.C. Andersens historier eller byggeriet af super-museet i...