By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Da Lars Arvad ikke overraskende proklamerede, at Odense Sommerrevy springer 2020 over og allerede er klar med samme hold næste år, da trak direktøren en vaskeægte kanin op af  hatten. Revyen udvider nemlig 2020-holdet med en af revyscenens stærkeste profiler, i skikkelse af erfarne Henrik Kofoed, 65. Et virkeligt scoop.

“Desværre lykkedes det som følge af Corona og COVID-19, ikke at gennemføre sommerrevyen i år”, oplyser direktør Lars Arvad – og tilføjer, at ledelsen har arbejdet hårdt og seriøst på at ændre spilleperioden. Først til slutningen af august og så til september! Nu må vi erkende, at vi er nødsaget til at springe årets revy over”.

“Straks da vi tog den tunge beslutning, lavede vi nye aftaler for 2021. Det viste sig at hele holdet var klar til at tage en tørn i 2021 og det er jeg meget lykkelig for. Revyen havde lang tid før Coronakrisen skrevet kontrakt med Henrik Koefoed om at spille sin 19. revyoptræden i 2021. Han har senest været med i Cirkusrevyen og Nykøbing F. Revyen”.

Henrik Kofoed, “manden med gavtyveansigtet”, er en gennemmusikalsk konservatorieuddannet musiker – og en alsidig skuespiller. Han har medvirket i seks tv-julekalendere, i 18 tv-serier, lagt stemme til 27 tegnefilm, han har modtaget en række priser og ordener – og så har han i en årrække spillet store roller i klassiske forestillinger på Det Kongelige Teater – og i den anden (bare) ende af  skalaen, er han kendt og elsket, som den følsomme ørken-søn Yassirfir Dosirfem fra den lumre sangerloge “Ørkenens sønner”.

Henrik Koefoed placerede sig fra begyndelsen af karrieren for godt 40 år siden i forreste række af dansk teater og revy, og dér har han stået støt siden.

“Aftalen med Henrik holder vi selvfølgelig fast i. Det bliver fantastisk at præsentere ham”, lyder det fra Lars Arvad, som aldrig har spillet sammen med Henrik Kofoed. Det er første gang, han har et fast engagement på Fyn.

“Så nu skal vi for første gang have seks skuespillere på scenen. Det bliver fantastisk. På den måde har vi vendt udsættelsen til noget  positivt. Nu er holdet identisk med Henrik Koefoed, Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og så mig selv”.

Adm. direktør Jane Lykke Methmann lægger ikke skjul på at udsættelsen medfører, hvad hun kalder “økonomiske udfordringer”.

Orientering om billetterne
De kunder, som har købt billet til i år, er sikret pladser til 2021 og fra 15. juni bliver det muligt at købe de resterende billetter til næste år.
“Det er ingen ulejlighed at flytte billetterne til 2021. De kunder, som har billet til i år kan automatisk få dem overflyttet til samme telt, samme pladser, samme tidspunkt, samme ugedag og samme revyhold inklusiv Henrik Kofoed. Kunderne kan læse på Odense Sommerrevys hjemmeside hvilken dato de har fået tildelt, og så kommer billetterne automatisk på et senere tidspunkt”, forklarer Jane Lykke Methmann.
“Har man andre aftaler i spilleperioden, er det naturligvis muligt at flytte billetten til en anden dato. Som en ekstra fordel kan det gøres inden nye kunder køber billetter fra den 15. juni. Er der nogen, som ikke ønsker at beholde billetterne, så er det muligt at få pengene refunderet. Alle kunder får en e-mail tilsendt fra Ticketmaster, der fortæller hvordan man praktisk skal forholde sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi naturligvis håber, alle vil støtte os ved at beholde billetterne, så vi sammen kan fastholde den gode tradition på Engen”.

Flot billetsalg
Revyen stod ellers foran sin hidtil største sæson.
Inden der blev lukket ned for billetsalget i marts, var der solgt flere billetter end nogensinde på samme tidspunkt, idet over 70 procent af det samlede billettal var røget over disken.
Revyens nuværende kunder har i en måned førsteret til at vælge ledige pladser, inden der åbnes for salg igen.

Odense Sommerrevy har premiere torsdag den 6. maj 2021 – og så slippes latteren for alvor løs i Fruens Bøge.

 

 

 

 

Related Posts

MEXIKANSK RESTAURANT ÅBNRR I CAFÈ-CITY Den eksotiske palet af internationale køkkener i  city...

Jeg elsker karmen … vindueskarmen   Sol sol kom igen,Solen er min bedste ven – igen. Længsel efter...

“Operationen lykkedes, men patienten døde”. Det lykkedes at sætte en forrygende Odense Vinterrevy op,...