By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Som glad teenager spillede Tine Gudrun Petersen med i ensemblet på Frøbjerg Baunehøj, hvor hun sang og dansede sig gennem seks lune somre.
“Jeg betragter musical-genren som positiv og gedigen familieunderholdning med lige dele evergreens, dans, let fordøjelig handling og farverige kostumer og tilmed får publikum og medvirkende festlige og underholdende oplevelser med hjem”.

Nu omkring 25 år senere føler hun sig overbevist om, at årene på festsspil-scenen var lærerige. Det handler som selve livet, om at tro på egne evner, om kammeratskab, disciplin og om at kunne samarbejdes kunst.

“Det er værdier som jeg bruger i mit daglige arbejde”, forklarer Tine Gudrun Petersen, 37, der er idéudvikler, fest- og event-arrangør samt  kvinden bag afviklingen af begivenheder som bl.a. SPIS! Odense Food Festival, asparges-frokosten i Farvergården”.

Som arrangør er Tine Gudrun Petersen fortrøstningsfuld med hensyn til at gennemføre den 6. udgave af  SPIS! Odense Food Festival, der efter planen skal foregå 7. til 13. september.
Noget helt nyt i hendes event-kalender, er “Eventyrlig julemarked”, som foregår i starten af december.
“Jeg følger dagligt Covid 19-situationen, som stadig bekymrer vores samfund og som belaster flere samarbejdspartnere – og bedste venner”.

Lys for enden af tunnellen
“Der anes dog lys for enden af tunnellen, idet vi ser frem til vores kulinariske festival, som sætter præg på bymidten. En imponerende madfest, som har udviklet sig til at være landets trediestørste, og så har en endda vokseværk.  De er deltagelse af Fyns ypperste spiserestauranter og kokkeskoler, ligesom der er workshops og smagsforedrag for børn og voksne, gastro-nørder, amatørkokke og dem som bare kan li’ veltillavet måltid mad og dertil spændende drikkevarer.

“Uanset hvad der sker, så bliver julen ikke aflyst – og alt går efter planen. Så nu er det op til os, at julen bliver noget ganske særligt i Odense”, lyder det fra iværksætteren Tine Gudrun Petersen,

Masser af brændstof
“Når jeg siger ja til at være en del af gode initiativer, så er det også fordi jeg ser det som en god mulighed for at udvide mit netværk. Det kan aldrig udvides nok Det er oftes noget for noget – og netværket er jo mit vigtigste værktøj i en hektisk hverdag”.

I et interview med borgkildesblog.dk i april 2019 fortalte Tine Gudrun Petersen bl.a. om sin passion for at “blande sig og skabe og idéudvikle Odense-projekter. Og at bruge sit brændstof på noget, som ikke nødvendigvis handler om mad og drikke, fordi, som hun udtrykker det, “man skal jo også tænke på den åndelige føde”

Der er bud efter Tine Gudrun
Med sit alsidige cv, så ved ildsjælen Tine Gudrun Petersen, hvad hun taler om.

De mange opgaver afslører en kvinde, som blander sig i lidt af hvert. For hende er intet for stort og intet for småt.
“Jeg siger ofte ja, hvis jeg gennemskuer, at det er godt for Odense. Når der er noget som fanger min interesse, så har jeg nemt ved at sige ja tak.

“I det hele taget, så har svært ved ikke at blande mig i noget, som føler er inspirerende at arbejde med og som jeg syntes er sjovt og godt for Odense”, fortæller Tine Gudrun Petersen, som et par gange har været indstillet til titlen som Årets Fynbo.

Her er hendes imponerende cv: Paneldeltager “Public Service” på DRP1. Debattør på P4 Fyn. Medlem af SparNords bankråd. Formand for styregruppen i FoodFyn, som er vækstskabende for gastroturisme og de fynske fødevareerhverv. Ambassadør for Elite Teater. Næstformand for Odense Bæredygtighedsråd. Medlem af FilmFyns Advisory Board, et erhvervsfremmende råd med fokus på turisme og kultur. Sidder i Fødevareministeriets Måltidstænketank. Bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv Next Generation. Næstformand og medstifter af Odense Fødevarefællesskab. Arrangør af Odense Asparges Festival. Direktør i event- og kommunikationsvirksomheden Gudrun&Co, som tiltrettelægger og afvikler events som SPIS! Odense Food Festival. De næste tre år står hun som arrangør i spidsen for”Eventyrlig julemarked” i H.C. Andersen – og Overgade-kvarteret.

Gudrun&Co holder til på adressen Boxen, Seebladsgade 2, 5000 Odense.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

ER MAN TIL SØDE SAGER, SÅ TA’ TIL STIGE ForstadsTeatret er det nye navn på et 40 år gammelt teater i...

Jeg husker den så tydelig, den stille middagsstund i starten af november 2006, da jeg kom gående på...

“Havde det ikke været for min skønne datter, Freja-Sofie, så ville jeg ikke have stået her i min...

Leave a Reply