By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Liselotte Krogager er som de allerfleste af hendes kolleger i dansk revy- og teater kede af de mange Covid19-aflysninger. Så sent som hendes og Jan Schous festlige juleforestilling på Teater95b blev aflyst midt i det hele af sundhedsmyndighederne.  

Nu fortæller den flittige Odense-skuespiller og instruktør stolt og med smil på læben, at det lange svære år nu er rundet af med en tiltrængt glad begivenhed. Hun  har nemlig modtaget midler til at gennemføre et kulturprojekt, som hun i al stilhed har arbejdet med at udvikle de senere år. 

Liselotte Krogager er stolt og lykkelig over, at hun har fået kulturmidler til at skabe “Krogagers Kaffesalon”. Fotograf: Søren Mandela Nilsson

Liselotte Krogager fortæller, at  “By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune, som står for tildelingen af midler fra Kulturpuljen sammen med Dansk Skuespillerforbund har valgt at støtte mit kulturprojekt “Krogagers Kaffesalon”, som for første gang lanceres på Fyn. Den støtte er jeg fantastisk glad for”, siger hun til borgkildesblog.dk,.

Kaffesalon i operaens foyer
“Vi håber på publikumstiltrækning i en tid, hvor vi alle har brug for fællesskaber, samvær, hygge og oplysning, som er fællesnævnerne for en folkelig kaffesalon“, fortæller Liselotte Krogager – og tilføjer, at kaffen serveres i Den Fynske Operas hyggelige foyerscene på hjørnet af Filosofgangen og Ny Vestergade. Det helt idéelle sted.

Liselotte Krogager betegner støtten som den bedste julegave, hun kunne få. Som udgangspunkt holdes kaffen varm i vinteren 2021-2022.Sammen med sin kreative sparringspartner og skuespillerkollega Tina Kruse Andersen fra Teater Gyda er Krogager i fuld gang med at idéudvikle og planlægge kaffesalon-konceptet.

Drømmer om tilbagevendende begivenhed
Målet for d’damer er, at det skal lykkedes, at gøre salonerne til en årlig tilbagevendende begivenhed i det odenseanske kulturliv.
“Nu beder jeg bare til, at Danmark får så meget ram på coronaen, at revyerne igen kan spille til sommer. Det har vi alle brug for”, forklarer Liselotte Krogager, som sidste sommer skulle have spillet i Ganløse Revyen – igen. “Bare der dog igen kan skabes liv i Revy-Danmark. Så er jeg klar i Ganløse – og derefter er kaffen ved at være klar – i salonen på operaen hjemme i Odense”.

 

Related Posts

Den største tv-seriesucces i nyere tid “Badehotellet” vender tilbage med endnu en sæson- den niende...

Sommerrevyen ligger ikke på den lade side. Revyteatret vil underholde fynboerne – hele...

“Husker, jeg kontaktede kursuslederen for at få lov til at ta’ hjem under dynen. Årsag:...

Leave a Reply