By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Nu hersker Kong Volmer både i Svendborg og i Odense.
Efter tolv forrygende år i Brands Passage som frokostrestaurant med fokus på det kongelige danske smørrebrød, har restauratør David Levy Nielsen nu åbnet en ny Kong Volmer-restaurant i hjertet af Svendborg

Konceptet er det velkendte danske klassiske smørrebrød af høj kvalitet.

Efter 12 år med frokostrestaurant i Brandts Passage har restauratør David Levy Nielsen åbnet en konge-filial i Svend-borg med sin køkkenchef og næstkommanderende Mikkel Boe Petersen, som som partner og restauratør på Sydfyn. Privatfoto: Mathias.

Efter at have undersøgt markedet, er David Levy Nielsen og hans makker, køkkenchef og næstkommenderende Mikkel Boe Petersen, 30, enige om, at Svendborg nu også skal have glæde af det velsmurte smørrebrød.

Efter ni års samarbejde i den odenseanske passage skal smørrebrødskokken Mikkel Boe nu stå på egne ben som dagligt leder – på adressen Møllergade 30 i hjertet af Svendborg.

“Jeg har glædet mig utroligt meget til at tage udfordringen op i den fantastisk charmerende by og Mikkel fortæller, at restauranten har fået en meget fornem start, hvad tilfredse kunder angår”, siger David  Levy Nielsen.

“Jeg er overbevist om, at Mikkel Boe som partner og restauratør, er den  perfekte mand til at drive “Kong Volmer” i den syddanske hovedstad – og tilføjer, at mens Kong Volmer som følge af Covid19-reglerne ikke må holde åben i Brandts Passage – men gerne må servere smørrebrød i Møllergade.

 

 

Related Posts

Kultur !! Er det ikke noget man pudser møbler med? Citat: Robert storm Petersen   CÆCILIE HAR...

“Jeg er overvældet og glad over, at vores trofaste publikum har været så loyale, som det nu viser...

Så ligger det fast. Efter længere tids rygter om Rottefælde-holdets udseende, er revy-sløret nu...