By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Mathilde Passer får alligevel ikke den revy-debut, som både hun og Lars Arvad havde set frem til.

Den 27 årige skuespiller har med dyb beklagelse meldt fra til Odense Sommerrevy. Af familiære årsager vil hun i 2021 hellige sig sin nære familie.

“Mathilde har bedt om at blive fritstillet fra revyen og som situationen er, har jeg selvfølgelig accepteret dette – vi har heldigvis snakket om, at der forhåbentlig bliver en anden gang, hvor jeg kan præsentere Mathilde som revyskuespiller”, fortæller direktør Lars Arvad.

“Jeg glæder mig til at vende tilbage til min revyfamilie i Odense”, fortæller Vicki Berlin, der efter filmarbejde er klar til endnu en sommerrevy – så har hun været med i den alle. PR-foto

I stedet vender altid populære Vicki Berlin tilbage til sommerrevyen – eller til familien, som hun selv kalder det. Og det betegner Lars Arvad som held i uheld, at Vicki var parat til at springe ind på 2021- holdet, som herefter består af Thomas Mørk, Mette Marck-mann, Stig Rossen, Henrik Koefoed – og Lars Arvad. Et særdeles solidt og alsidigt hold.

Vicki Berlin havde oprindeligt bedt om en pause, fordi hun skulle bruge det meste af 2020 til at indspille sit livs første store filmrolle. Den er trods corona, netop færdigindspillet – i bl.a. Mellemøsten og på nogle græske øer. Og er lige nu ved at blive klippet.

Ikke noget nemt år
”Året 2020″, har ikke lige været det nemmeste år at være revydirektør i. Da Mathilde fortalte mig, at hun gerne ville fritstilles, tænkte jeg: ”Nu må det her år snart være slut, jeg kan da ikke blive ved med at være uheldig. Men naturligvis skal vi respektere et sådant et ønske”.

“Jeg håber alt ender godt med Mathilde”. Men så opstod tanken; hvad så med revyen? Hvem passer ind
og hvem er ikke optaget?
“Det bedste og mest oplagte, var at spørge Vicki, som jo skulle have været
med i 2020. Da jeg havde hørt at hun er færdige med at filme, tog jeg chancen og skyndte mig at ringe
til Vicki, der ligesom Thomas Mørk og jeg selv, har været med lige fra første år på Engen – og publikum elsker hende”

Blandt Danmarks allerbedste 
“Vicki sagde ja på stedet og svarede tilmed, alt hun allerede glæder sig helt vildt til igen, at være med i Odense Sommerrevy. Jeg er både glad og stolt over, at jeg så hurtigt kan supplere plakaten med en af Danmarks allerbedste kvindelige revyskuespillere. Jeg kan ikke ønske mig en bedre erstatning”, siger Lars Arvad – og tilføjer, at “vi har lige haft de første meget indledende møder, og det var skønt at mærke, at alle er utroligt entusiastiske og at de glæder sig til at komme på græs igen”.

Vicki Berlin modtog i 2011 RevyDanmarks Årets Dirch og siden har hun afsløret stor spændvidde på revyscenen – og har især markeret sig som satirens sande mester.

Berlins første store film
Hvad filmen angår holder Vicki Berlin handling og forløb tæt ind til kroppen. Det ligger dog fast at den berømte svenske instruktør Ruben Östlund overraskende valgte revypigen til den store kvindelige rolle i thrilleren “Triangle of Sadness”. Da jeg havde læst rollen, blev castet og de valgte mig, var jeg begejstret. Det har været en helt vild mulighed for mig, at vise mig frem på filmstrimlen.

Hun spiller iøvrigt sammen med Claes Bang, som har hovedrollen og efterhånden har status som international stjerne. Claes Bang var også med i Östlunds forrige film, den prisvindende “The Square”, hvor en stor præstation skaffede ham Den Gyldne Palme i Cannes. Lige nu er han aktuel i serierne “The Affair” og “Dracula”. I 2017, da han spillede teater i Berlin, modtog han European Film Award.  Claes Bang, 53, er født i Roskilde, men kom tidligt i sit liv til Odense, hvor han i 1996 skuespillerdebuterede på Børneteatret Skægspire – og her spillede han frem til 2o13. Han elskede at spille teater for børn. En opgave som står i skarp kontrast til hans nuværende profil.

Måske kan Lars Arvad lokke filmstjernen “hjem til Odense” for at afprøve revyen. Ja, hvorfor ikke?

 

 

 

 

 

 

Related Posts

MEXIKANSK RESTAURANT ÅBNRR I CAFÈ-CITY Den eksotiske palet af internationale køkkener i  city...

Jeg elsker karmen … vindueskarmen   Sol sol kom igen,Solen er min bedste ven – igen. Længsel efter...

“Operationen lykkedes, men patienten døde”. Det lykkedes at sætte en forrygende Odense Vinterrevy op,...

Leave a Reply