By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Stig Rossens slutter et begivenhedsrigt år med en række koncerter. 14 af dem er julekoncerter, på bl.a. Odeon 5. december og Svendborg Teater 12. december samt diverse hyldestshows for Four Jacks, John Mogensen og Bamse. Det er 25. år han rejser riget rundt og synger julen ind. “Jeg elsker mine shows og mit publikum og jeg elsker at komme hjem til Kullerup på Østfyn, når lysene slukkes og koncerterne er overstået”, bemærker eksil-fynboen, far til fem, som i 23 år har været gift med odenseanske Nina Nancke. Sammen har de drengene Lucas (2001), Philip (2009) og Oliver (2010). Stig Rossen spillede sommerrevy i Odense og derefter hovedrollen i musicalen Atlantis. Den sidste dag i 2021 opfører Odense Teater “Ensomhedens gade” med Stig Rossen og kvartet.  Han mindes John Mogensens evigunge sange i to eftermiddags-koncerter.

 

 

 

 

 

 

Årets rundes af i Odense
Stig Rossen har traditionen tro masser af engagementer.
Ud over de fire revyforestillinger i Aalborg, spiller han “Atlantis” fra den 10. september til den 6. november – med hele seks forestillinger  fra 19. til 23. oktober i Odeon.

Når man siger Stig Rossen, siger man også julekoncerter – sådan har det været de sidste 25 år, og sådan er der også i år.

“Jeg elsker de juleshows, fordi der er noget festligt over dem og fordi en store del af publikum vender tilbage år efter år – og flere kommer til”, siger den flyvende Stig Rossen.

Den 15. november har han “jule-premiere” på turnéen som omfatter  ikke færre end 28 julekoncerter. Den 5. december danner Odeon i Odense rammen om Rossens traditionsrige julekoncert, som 12. december rammer Svendborg Teater.

Slutter året af med John Mogensen på Odense Teater
Stig Rossen runder et travlt år af på Odense Teater, hvor han bogstaveligt talt springer ind i det nye år i selskab med John Mogensen.
Sammen med sin kvartet opfører han teaterkoncerten “Ensomhedens gade”.

I to eftermiddags-koncerter på årets sidste dag mindes og hylder han den folkekære sanger, komponist og samfundsrevser, der levede et hård liv og som døde i 1977 –  med eviggrønne klassikere som “Der er noget galt i Danmark”, “To mennesker på en strand”, “Sidder på et værtshus”, “Carl Herman og jeg”, “Nina kære Nina” og ikke mindst “Så længe jeg lever …”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

50 år er uden sidestykke i den benhårde branche. Men hvordan var det nu, historien om revy-legenden...

H.C. Andersen Festspillenes formand Rune Kallager fortæller tit og ofte, at uden sponsorer,...

Det lille gårdrum bag det originale gule hjørnehus, også kaldet fødehjemmet og H.C. Andersens Hus...