By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

Det bliver åbenbart ikke anderledes. Og tak for det.

Waldorf er ikke bare en velsmagende delikatesse til juleanden, det er også navnet på en meget uheldig og selvoptaget mandsperson som uhjælpsom fører sig frem med en perlerække af skæve, skønne og pinlige karakterer.

Det kan godt være det ser relativt roligt ud udefra, det lille hus i baggården, men drister man sig inden for i det waldorfske univers, så går der ikke lang tid før man aner uråd – og finder ud af, at der stadig er knas huset.

Alpehornet der blev truttet i sidste år, er solgt på auktion i det sydtyske højland – tæt på Tirol.

Hr. Waldorf skal roses for, at han stadig er den ubehjælpsomme, uheldige, evigt indsigtsløse og selvudnævnte verdensmand, har dog stadig har et hjælpsomt gemyt.

I denne ottenede udgave af den glade KNAS-serie, som får det hyggelige Teater 95b til at skælve, kommer karakteren Waldorf igen grueligt galt afsted. Som legionær er han endt i oasen, langt ude i ørkenen, hvor han har sat sig for at hjælpe sultan Salameh og hans sultan-søster Quqazi med en større udgravning – her finder vi også arkæologen Petra og det amerikanske jetsetpar Missy og George Walker, kendt fra kulørte blade. De får mere eller mindre hjælp af Abdel, der er halvt svindler og halvt tourguide.

Aften efter aften spørger publikum sig selv og sidemanden, hvordan skal det mom vil gå med legionær Waldorf og den store udgravning? Rygen han i hullet – eller.

Vi afslører intet ikke. Svaret får I serveret i juleforestillingen “Knas i Oasen”, hvor der følge hr. Waldorf i skikkelse af teaterchef Kasper Møller, der som altid i sit Teater95b’s egne produktioner tumler rundt med suveræne Sara Gadborgs mange karakterer og igen stilsikre Tom Due i adskillige forklædninger samt med Anders Møller på tangenterne. Det er igen garvede Kjeld Høegh, som forsøger at holde styr på de skønne aktører, idet han endnu engang instruerer hele molevitten.

Holdet er altså identisk med alle de tidligere år – og tak for det. Og min ikke de fylder posen med masser af knas, musik, forviklinger vanvid og vanvittige optrin. Og ikke er ord om j – lover de også.

Der er premiere i comedy’ens odenseanske højborg den 1. december

 

Related Posts

Da Anders W. Berthelsen, 68, under en ceremoni på det nye Fisketorvet genindviede den 7-kantede...

Superliga-klubben Odense Boldklub har sikret sig intet mindre end en verdensstjerne. Det er ikke en...

Det lille, berømte, gårdrum inde bag det originale H.C. Andersens Hus, det lille gule hjørnehus, er...

Leave a Reply