Velkommen på blog-vognen

Det skulle jo ske. At jeg afprøver endnu et medie.

Nogle mener jeg burde være udstillet i en montre på mediemuseet, al den stund, at jeg har været en del af den revolutionerende udvikling, hvad angår teknik og formidling, i medieverdenen.

Inden da udfordrer jeg skæbnen endnu engang med dette eksperiment. Allerede da jeg i 1962 kom i lære som typograf på Roskilde Tidende – i blyets tid, blev fundamentet til “mit livs eventyr” skabt. Lige siden har jeg været beriget af en ubændig trang til at vide mere information, formidling, kommunikation – og nyheder. Samt at være en aktiv del af det fantastiske univers i evig udvikling.

Indrømmet. Jeg har aldrig været særlig talentfuld til den moderne teknik. Til gengæld har jeg været lidenskabelig nysgerrig. Det må være derfor jeg nu, i mit livs efterår, er springet på blog-vognen.

Og vil I med derude, så ta’ plads og drager I med mig ud i det blå. Det er så nyt det hele. Med en blog – eller weblog  som. det vist også hedder. Jeg aner ikke hvilken vej blog-vognen kører.

Er du lige så nysgerrig som jeg er, og lyst til at afsøge nye grænser, så lover jeg dig en digital rejse med store og små overraskelser undervejs – hyggelige input og sjove, skæve, anderledes nyheder om mennesker jeg møder og ting jeg ser. Krydret med tilbageblik og anekdoter fra mit forundrelige – og pressens urtehave.

Alle mine sanser er i fuld flor på blog-vognen, der ikke kører stærkere end der bliver tid til reflektion og fordybelse.

John Borgkilde