Vælg en side

Når du ankommer til Odeon går ind ad hovedindgangen til “Musik-, teater og konferencehuset Odeon”, inde i den store foyer drejer du til venstre og styrer mod “Café Odeon Social”. Derinde, i den uformelle café, får du med garanti øje på det fantasifuldt udsmykkede flygel, som vidner om hygge, lettere underholdning og afslappet atmosfære.

Kulturchef Nanna Løkken Andersen: “Vi arbejder på at få talk-show med kendte gæster – samt intime koncerter med talenter bl.a. i samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium, som fysisk og socialt er en del af Odeon. Der er også lagt op til børne-underholdning og korsang. Foto: John Borgkilde

Flyglet står tæt ved baren, ud mod lougen og ligefrem be’r om at blive brugt. Og det bliver det helt sikkert når Odeon løfter sløret for en spritny scene, som varsler nye tider i caféen, som trænger til nyt liv.
“Vist er der nye tider er på vej, på flere niveauer”, fortæller Odeon’s kulturchef Nanna Løkken Andersen.
“Vi har fået midler fra Omstillingspuljen som gør det muligt at anskaffe et internt info-skærme-system og investering i en stationær scene og et moderne lyd- og lysudstyr som lever op til alle kunstneriske og publikumsmæssige krav”.
“Scenen er designet og de rette materialer er bestilt og på vej”, forklarer kulturchefen, som glæder sig til at bygge et underholdende og informativt miljø op omkring scenen og flyglet…”

“Vi har flere idéer støbeskeen og melder ud så snart programmet klart. Vi skal bogstaveligt talt have scenen på plads først, så kan hele familien Fyn forvente at blive involveret i Café Socials nye fremstød”.

“Vi skal have talkshows samt koncerter med unge talenter – i tæt samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium, som har til huse i Odeon. Der er også langt op til aftener børne-underholdning og korsang. Odeon har sin egen meget populære sang-forening med næste 300 medlemmer”.

“Meningen er, at den nye scene skal leve sit eget liv i et univers med børneunderholdning og brunch om lørdagen ligesom vi arbejder på såkaldte “talks and toast”-aftener med fokus på markante odenseanere, som har noget på hjertet. Som udgangspunkt vil der være gratis adgang til arrangementerne i Café Odeon Social”.

“Vi skal markere os som en integreret del af byens kulturliv. Som et aktivt hus, hvor borgerne mødes. Vi åbner dørene for Odenses borgere”, lyder udspillet fra Nanna Løkken Andersen.