Vælg en side

Gæstestjernen Mikael Birkkjær flyver med Mågen

 

 

Mange vil huske Mikael Birkkjær, 65, for sine utallige roller på film og i tv-serier. Da han i 1985 blev uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater fik han udlængsel. Han drog til København og i 1997 han han debut på filmlærredet i thrilleren “En farlig mand”, året efter slog han en lige venstre i “Boksning”  og derefter optrådte han i film som “Oj Happy Day”, “Springet”, “Flugten” og senest “De forbandede år” – i 1990 blev han ansat på Det Kongelige Teater  og var i sæsonen 1998/1999 tilknyttet Østre Gasværk. Mest kendt er han nok fra en række store roller i tv-serier som “Borgen”, “Krønniken”, “Forbrydelsen”, “Broen” og “Mercur” – stærkest i bevidstheden står 2008
Sommer
Adam Sommer
Skuespilleren Mikael Birkkjær kan opleves i sæson 4 af tv-serien ”Sommerdahl”, men han er ikke den eneste i familien, som er kendt.
Mikael Birkkjær er en af de kendte gæstestjerner, som seerne kan møde i den nye sæson af TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”.

Den 64-årige skuespiller har rollen som karakteren HP, der bliver afhørt af Dan Sommerdahl i forbindelse med en efterforskning.

 

Færdigheder

Indsendt den

februar 7, 2024

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *